Indlæser

NYGAARD RIDEUDSTYR blev grundlagt af Claus og Linda i beskedent lokale på 60m2 på deres gård for år tilbage, som siden år 1942 har heddet ”Nygaard”, deraf kom navnet naturligt til butikken.

På stedet er der hestepension med plads til 28 heste. Her er der faciliteter, som ridehus, 2 store udendørs baner, løbebånd, solarium mm. Som Claus og Linda passer dagligt. Du kan se hestepensionen på www.nyh.dk.

Butikken viste sig hurtigt, at blive for lille. Den er derfor blevet udvidet af 3 omgange og er i dag på 170m2, som er fyldt med rideudstyr og alligevel er der for lidt plads.

Personalet hos Nygaard Rideudstyr er rigtige hestfolk med stor erfaring. Så vi er altid i stand til at råde og vejlede, så du er sikker på at få det rigtige udstyr til behovet.

Vores speciale er Bates & Wintec sadler. Claus kører rundt i hele DK og tilpasser disse sadler. Han er uddannet i CAIR systemet og uddannet af producenten i Australien. Claus følger hele tiden med viden/udviklingen af hestens interiør via dyrlæger, fysioterapeuter samt producenten.

Butikken har egen broderi-maskine. Linda gør en stor ære i, at aflevere kundens opgave indenfor meget få dage.  Andre branche firmaer får også lavet deres brodering hos Nygaard f.eks. Arbejdstøj, servietter til barnedåb, bryllupper, forklæder mm.

Butikken kan også tilbyde dig blokning af din ridestøvle. Du indlevere og kan hente dine støvler 48 timer senere. Og de returneres altid nypudset.

Sponsor ryttere i teamet pt. er Michael Søgaard, Julie Dankau, Mathias Larsen, Henrik Jørgensen og Emilie Kampmann-Lassen.
Nygaard Rideudstyr støtter rigtig mange stævner med flotte præmier. Skal din klub afholde stævne, så sender I blot en mail til info@nyh.dk, og skriver om stævnet, så får I hurtig besked tilbage om vi har mulighed for, at deltage. De klubber, som er medlem af vores ”Team Club” fordelskort støttes naturligvis hver gang af Nygaard Rideudstyr.Ønskelister
Mest solgte
Sort læder trense med lam

Sort læder trense med lam

DKK 799,00

Mere
Hestehov sko med sok

Hestehov sko med sok

DKK 299,00

Mere
Absorbine Supershine black and clear

Absorbine Supershine black and clear

DKK 179,00

Mere
Grime med fluemaske

Grime med fluemaske

DKK 219,00

Mere
Fluemaske uden ører

Fluemaske uden ører

DKK 149,00

Mere
Zebra fluemaske med ører

Zebra fluemaske med ører

DKK 115,00

Mere
Zebra dækken inkl. maske

Zebra dækken inkl. maske

DKK 599,00

Mere
Zebra dækken inkl. hals

Zebra dækken inkl. hals

DKK 319,20

Mere