Når du handler på Nygaard Rideudstyr, handler du med Nygaard Rideudstyr og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

Generelle oplysninger
Nygaard Udstyr 
Organisationsform ApS
CVR-nr. 39565285
Adresse Sankt Ols gade 13, 4000 Roskilde
E-mailadresse info@nyh.dk
Telefonnummer +45 8173 5050

Betaling
Betaling kan foretages med et, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betaling foregår via Paypal. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Eller vælg off-linebetaling (mobilpay)Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betaling med Viabill
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her:www.ViaBill.com/kredit ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne angivet af forbrugeren, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kreditcheck). Hvis resultatet af kreditchecket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte kunden at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål.  For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com. Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger


Levering
GLS levering til nærmeste GLS shop kr. 43,50
Fragtpriserne er inkl. moms.

Med mindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Nygaard Udstyr og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.nygaardrideudstyr.dk er Linda Roslind.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.)
Som registreret hos Nygaard Udstyr, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@nyh.dk

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@nyh.dk eller 8173 5050 eller ved at benytte standard fortrydelses formularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.) Dog kan udsalgsvarer ikke returneres eller ombyttes.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (flydende produkter)
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 100,00
Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
                                                                                                              
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Nygaard Rideudstyr
Sankt Ols Gade 13
4000 Roskilde
Danmark
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Handelsbetingelserne er senest opdateret 29.06.2019
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Til:
Nygaard Rideudstyr
Sankt Ols Gade 13
4000 Roskilde
E-mail: info@nyh.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
______________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Virksomhedsnavn: Nygaard Rideudstyr

E-mail: info@nyh.dk
Telefon: +45 8173 5050
Adresse: Sankt Ols Gade 13
Land: Danmark
Region: Sjælland
By: Roskilde
Postnummer: 4000

Ved at browse vores side, accepterer du cookies.