NYGAARD RIDEUDSTYR blev grundlagt af Claus og Linda i beskedent lokale på 60m2 på deres gård for år tilbage, som siden år 1942 har heddet Nygaard, deraf kom navnet naturligt til butikken.

På stedet er der hestestalde med plads til 28 heste. Her træner vi egne heste.

Butikken viste sig hurtigt, at blive for lille. Den er derfor blevet udvidet af 3 omgange og er i dag på 170m2, som er fyldt med rideudstyr og alligevel er der for lidt plads.

Personalet hos Nygaard Rideudstyr er rigtige hestfolk med stor erfaring. Så vi er altid i stand til at råde og vejlede, så du er sikker på at få det rigtige udstyr til behovet.

Vores speciale er Bates & Wintec sadler. Claus kører rundt i hele DK og tilpasser disse sadler. Han er uddannet i CAIR systemet og uddannet af producenten i Australien. Claus følger hele tiden med viden/udviklingen af hestens interiør via dyrlæger, fysioterapeuter samt producenten.

Butikken har eget broderi og trykkeriværksted. Linda gør en stor ære i, at aflevere kundens opgave indenfor meget få dage.  Andre branche firmaer får også lavet deres brodering hos Nygaard f.eks. Arbejdstøj, servietter til barnedåb, bryllupper, forklæder mm.

Butikken kan også tilbyde dig blokning af din ridestøvle. Du indlevere og kan hente dine støvler 48 timer senere. Og de returneres altid nypudset.

Sponsor ryttere i teamet pt. er
Rikke Svane
Michael Søgaard
Mathias Larsen
Henrik Jørgensen
Emilie Kampmann-Lassen.


Nygaard Rideudstyr støtter rigtig mange stævner med flotte præmier. Skal din klub afholde stævne, så sender I blot en mail til info@nyh.dk, og skriver om stævnet, så får I hurtig besked tilbage om vi har mulighed for, at deltage. De klubber, som er medlem af vores €Team Club€ fordelskort støttes naturligvis hver gang af Nygaard Rideudstyr.

Ved at browse vores side, accepterer du cookies.