Sangean REN bluetooth højttaler mini-radio, Bluetooth højttaler portable radio fm-radio

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr482.31

Sangean REN Bluetooth højttaler med radio bluetooth mini højttaler

Sangean ' s forpligtelse til at designe og fremstille de bedste i klassen-radioer.Med verdensomspændende anerkendelse for lyd kvalitet, performance, features, funktioner og holdbarhed Mozart Eksemplificerer Sangean ' s forpligtelse til kvalitet.Elegant enkelhed kombineret med state-of-the-art ydeevne og sætter Sangean Model Mozart-Radio med bluetooth højttaler hoved og skuldre over konkurrenterne.FM-modtagelsen er fremragende at give klare og statiske gratis lytter.Roterende skiver justere lydstyrken, vælger FM-bånd, og netop melodier din station udvælgelse, der vises i en sagte tændte analog skærm.En LED-tuning øje forsikrer dig, er at opnå den bedste modtagelse for den valgte station.Derudover, Et AUX-In-stik til at spille dine foretrukne MP3-musik fra dine bærbare enheder er til rådighed samt en Rekord-Out jack-routing til dit kontrolapparatet eller eksterne enheder.

Har FM-tuner med Vernier Tuning FM/BT/AUX-omskifter Dual antenne system-Baggrundsbelyst skærm med LED-tuning indikator Ægte træ færdige kabinet DC IN 5V/1A Aux-in, Ant-I Dimensioner (b x h x d):115x73x65mm Vægt: 400g

Om Sangean

Etableret i 1974, navn Sangean er blevet anerkendt for sin enestående ydeevne og uforlignelige kvalitet i design og produktion af høj kvalitet, radio og audio produkt til at føre inden for sit område med et udvalg af DAB - / DAB plus, internet, world radioer, arbejdsplads, radioer, clock-radio og CD-lyd system.

Med en arv på over 42 år, Sangean har ry for høj kvalitet og pålidelighed inden for sit felt.Med sin vilje til forbedring, selskabet fortsat er på forkant med produktudvikling og innovation.

Innovative Design awards fra internationale radio-og tv-magasiner især "Det er meget godt lavet i Taiwan" pris fra Taiwanske Regering har bevist, Sangean til at være fremragende på det produkt, ydelse og funktioner.

I dag Sangean har bragt større innovation til radio marked inden for digital radio, som DAB / DAB plus radio, HD radio og Wi-Fi internet radio, nogle af dem udstyre med i-pod vugge i stand til at spille og oplade din iPod / iPhone.

Med over dygtige team af over 100 ingeniører inden for de elektriske, mekaniske, industriel design og software, vi vil fortsætte med at lave verdens bedste radioer til den højeste kvalitet standard, uanset hvilken konkurrence.Vores urokkelige hengivenhed til kvalitet, er hvad der har hjulpet med at opbygge denne virksomhed til at være hvad det er i dag, og vil være hjørnestenen i fortsætter med at bygge vores virksomhed i fremtiden.

Tags: bluetooth nobsound, bluetooth-tale, vintage auto radio, hvidt køkken radio, hifi mini-radio, sangean radio, amazon bluetooth-højttalere bærbare, bluetooth højttaler, højttaler, classic højttaler box
Mærke sangean
Støtte APP No
Antallet af Højttaler-Kabinettet 1
Batteri Ja
Indbygget Mikrofon No
Intelligent Personlige Assistent INGEN
PMPO 5W
Funktion INGEN
Wi-Fi Music Andre
Kabinet Materiale Træ
Vandtæt No
Fjernbetjening No
Meddelelse Bluetooth
Model-Nummer mozart
Strømkilde Batteri
Lyd Crossover Full-Range
Støtte Apt-x No
Voice control No
Kanaler 1
Materiale Træ
Skærm No
Højttaler Type Bærbare
Udgangseffekt 5W
Afspilning Funktion mp3
Understøtter Hukommelseskort No

Skriv en anmeldelse

Sangean REN bluetooth højttaler mini-radio, Bluetooth højttaler portable radio fm-radio

Sangean REN bluetooth højttaler mini-radio, Bluetooth højttaler portable radio fm-radio

0 Anmeldelser
kr77.78

Funktioner: 1. Let at bruge: Bare sæt denne højttaler til computer og klik på knappen for at spille, det vil bringe dig høj kvalitet sjov. 2. Lyd: Indbygget dual 3W hovedtelefoner vil gøre du høre mere klart og længere.Selv ved maksimal volume, treble del vil ikke blive forvrænget og bassen en del vil altid være glat. 3. Stærke kompatibilitet:

3 Anmeldelser
kr62.64

Beskrivelse Bluetooth - Trådløst oprette forbindelse til smartphones eller tablets til bluetooth højttaler og skiftes til at spille kraftfuld stereolyd.Batteri type :1200mah li-ion-Polymer 8-10 timers spilletid(afhænger af volumen niveau og indhold) Tage krystalklare opkald fra din HIFI højttaler Fablic stribe Højttaler Hoursing, unikke og mode stil, Bærbart

2 Anmeldelser
kr127.66

Vigtigste Funktioner: ● Små og Bærbare, så Tag den med dig og bringe musik til, hvor du ønsker at gå. ● Trådløs transmission, bluetooth-forbindelse, barriere-transmission op til 10 meter ● Holdbar spille musik gang ● 36 timer lang batterilevetid Specifikation Model: 15K Materiale: ABS Farve:

1 Anmeldelser
kr63.31

Beskrivelse: LED flamme atmosfære højttaler, varme gule lys, efterligne en meget realistisk og naturlig dansende flammer. Kombineret med lyd-funktion, for at skabe en romantisk stemning for dig. Simulering af naturlige flamme, blinker flamme, men røgfri, hvilket er sikker og energibesparende. Forbinde det med din smartphone eller

Relaterede varer