Original Ægte til Lenovo ThinkPad 8845 SK8845 SK-8845CR UltraNav-USB-Tastatur, der Peger Trackpoint-Thai 00MV971

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr610.52

Beskrivelse

1. Stand: Ny Original Ægte 2. Model: SK-8845 (ingen touchpad) 3. Passer til USB-kabelforbindelse 4. Farve: Business-Sort 5. Størrelse: 310 x 230 x 20 mm 6. Kabel længde: 2,7 m 7. Vægt: 0,8 kg 8. Numeriske tast skift: Skift + NumLk 9. Pakken indeholder: 1 stk USB-tastatur

Produktets Manual

1. Tastaturet er pakket helt nye, originale autentiske boks, men vi vil åbne test før forsendelse! 2. Gratis engelsk tilpasset brev klistermærker og Trackpoint. 3. Der er ingen officielle driver, FN ikke kan bruges, Trackpoint, der kan bruges. 4. Brug af multimedie tasterne er ikke garanteret, tastaturet kommer med udvidelse 2 USB-porte, garanteres ikke bruge. 5. USB-nøglen til den oprindelige Lenovo ibm minicomputer, og mange funktionstaster er nødt til at være knyttet til den oprindelige model, for at opnå.Andet: For at vinde tastatur, skal du bruge tasten skift software til at ændre alt-eller ctrl-tasten i nederste højre hjørne for at win-tasten, eller tast næste til venstre skift i den Europæiske version til win-tasten; hvis den midterste museknap, kan ikke bruges, kan du installere X-MOUSE-software for at opnå midt-knappen for at rulle Funktioner!Købere, der er villige til at forskning kan kontakte os for at sende relevant information!De tegn, der skrives på tastaturet er relateret til operativsystemet, og har intet at gøre med bogstaver trykt på tastaturet.For ikke-engelske versioner, vil vi sende tilpassede brev klistermærker, der vil ikke påvirke brugen!

Forsendelse

1. Vi skib i hele verden, fra Kina, og Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Tak for din forståelse! 2. Købere er nødt til at betale porto igen, hvis pakken tilbage til os, fordi i ikke kan leveres adresse.Hvis du vil ændre adressen, bedes du kontakte os umiddelbart efter din betaling. 3. For DHL Fremskyndet Int ' l Fragt, vil der være ekstra afgift for den fjerntliggende område levering.Hvis du er i den fjerntliggende område, så send os en forespørgsel før ordre, vil vi beregne den eksakte fragtomkostninger for dig. 4. Vi vil ikke tage noget ansvar for fortoldning i modtagerlandet.Hvis du ikke er sikker på om den procedure, og dokumenter, der er nødvendige for indførsel, bedes du rådføre dig med din lokale skikke. 5. Der kan være import skat/afgift og MOMS, der fandt sted i den destination, der er told.Det er ikke inkluderet i prisen, og vi vil ikke være ansvarlig for udgifterne. 6. Vi vil erklære, at den lavere pris på fakturaen/shipping lable til at hjælpe med at undgå told.Hvis pakken stadig nødt til at betale skat/afgift og MOMS, og sælger vil ikke bære omkostningerne.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes du give os positiv feedback, tak for din hjælp. 2. Hvis din vare ikke er ankommet eller ikke er som beskrevet, og ønsker at efterlade et negativt feedback, kan du kontakte os først.Giv os en chance for at gøre tingene rigtigt for dig, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem.

Bemærk

1. Du vil modtage, hvad billedet viser.Noget andet som ikke er nævnt, er ikke medtaget.Du bedes sikre, at det er kompatibelt med din model. 2. Hvis din vare ikke se det samme som vores billede viser, at det betyder, at vores familie er muligvis ikke kompatible med din. 3. Fordi forskellige lys -, vinkel-og display-kontrast, vil der være en lille farve forskel.Tilgiv os.

Garanti

1. Vær venlig at kontakte os før returnering af produktet.I nogle tilfælde, den påberåbte mangler, er faktisk på grund af forkert metode i brug, og nogle andre grunde, der kan løses med vores tekniske support. 2. Vi vil reparation for dig uden beregning inden for 3 måneder, men du skal bære logistik omkostninger. 3. Garantien er ikke til rådighed, når de produkter, der er beskadiget som følge af forkert brug på købers ende.

Ved udgangen, bedes du efterlade os en 5-stjernede feedback.Vi elsker det, ★★★★★

Tags: Tastatur, thinkpad trackpoint, tastatur mechan, blazer tastatur, desktop comput, bluetooth tastatur led, varmilo, tastatur keycap, keycap pbt, lenovo thinkpad
Type Wired
Model-Nummer SK-8845
Wrist Støtte Ja
Interface Type USB
Certificering INGEN
Sprog engelsk
Drift Stil Mekaniske
Pakke Ja
Tastatur Standard 87 Taster
Mærke Yaxinglinan
Stil STANDARD
Anvendelse Tablet
Tastatur i fuld Størrelse Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Original Ægte til Lenovo ThinkPad 8845 SK8845 SK-8845CR UltraNav-USB-Tastatur, der Peger Trackpoint-Thai 00MV971

Original Ægte til Lenovo ThinkPad 8845 SK8845 SK-8845CR UltraNav-USB-Tastatur, der Peger Trackpoint-Thai 00MV971

0 Anmeldelser
kr92.49

Funktioner: 1.Høj kvalitet mekanisk omskifter:selvlysende mekanisk tastatur. 2.Velegnet til personlig og Internet-brugere: professionel mekanisk 7 farve baggrundsbelysning. 3.Justerbar :Gratis til at justere lysstyrken og frekvens. Beskrivelse: Systemkrav: Windows 2000, Windows XP, Windows VISTA, Windows 7/8. Specifikationer: Størrelse:450*140*30mm Kabellængde:

2 Anmeldelser
kr25.21

Beskrivelse: 100% Helt Nye og Høj Kvalitet ! Dobbelt lag: Det kan være direkte installeret, hvis det er skåret i stykker. Det har den fordel, single-layer HTV og samme funktion som single-layer HTV. Det har en god buffer-og støvtæt evne.Når det bruges, HTV lag kontakter akslen plads, og PC-lag (reflekterende overflade)

0 Anmeldelser
kr133.34

Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet. Funktion: En Mms-og Regnbue Led-Baggrundsbelyst Kablede Gaming Tastatur, der er designet specielt til at søge trendsættende brugere.Mode og moderne lys-sort design af outlook er perfekt for enhver arbejdsplads. Leveres med 3 farver tilbage-Led lys til brug om natten, ser fantastisk ud,

1 Anmeldelser
kr142.01

Beskrivelse: 100% helt nye og høj kvalitet Funktion: Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart, fast og har en lang levetid. Mekanisk legering RGB-aksen, 1.68 millioner lyse farver og 18 typer af lys effekter at vælge imellem. Vedtager ARM niveau 32bit processor core, opnå flere light speed respons og støtte makro programmering. Den

Relaterede varer