Garage døren plast håndtag / industriel dør håndtag / garage dør håndtag

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr109.83

Garage døren plast håndtag / industriel dør håndtag / garage dør håndtag

Produkt Navn: Garage Dør Håndtag Materiale: PVC Betaling:

1. Nygaardrideudstyr.dk acceptere Spærrede/ Kreditkort/ / Penge Booker !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Forsendelse

1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er køberen?s ansvar.Forhør dig hos dit land?s toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Tilbage

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at gøre en ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage.

2. For enhver ombytning eller refundering, vi har brug for produktet, skal være i sin oprindelige tilstand, herunder kasse og alt tilbehør.Købere er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost .

3. Du bedes kontakte os før du returnerer varen, vil vi tilbyde dig den rigtige returadresse.

Feedback

1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Tags: drum plast håndtag, foldet dørhåndtag, sagen håndtere industrielle, magnet n50, mønster dørhåndtag, industrielle dørhåndtag skuffe, led door handle, ballon pvc håndtag, hoe plast håndtag, lampe smart wifi
Model-Nummer n50
Mærke BONJEAN
Materiale PVC
Type Dør Håndtag
Overfladebehandling INGEN

Skriv en anmeldelse

Garage døren plast håndtag / industriel dør håndtag / garage dør håndtag

Garage døren plast håndtag / industriel dør håndtag / garage dør håndtag

1 Anmeldelser
kr78.82

Kære kunde, flise størrelsen af dette lagen er 160 cm*75 cm; den maksimale udvidelse størrelse er 200cm*90cm. Kære kunde: Dette er en Skønhed ark, der er specielt forberedt til podning øjenvipper.Når øjenvipper er podede, af den grafter kan lade opleveren ligge på Skønhed ark og nyde podning komfortabelt. Denne Skønhed plader er designet

0 Anmeldelser
kr35.41

LMID mosquito killer lys/Lamper led USB anti flyve elektriske myg lampe hjem LED bug zapper mosquito killer insekt fælde lampe Beskrivelse få dig selv en mosquito killer!Dette er en mosquito og med en smuk og moderne dække bruger buet design til at forbedre de ultraviolette stråler og LED-lys til at lokke de myg, som alle bidrager til en bedre

0 Anmeldelser
kr18.99

Funktioner: 100% helt nye og høj kvalitet ★PARTY TASKE SAMLING – Uanset dit tema eller lejlighed er til, at finde det perfekte party taske og fyldstoffer her!Med en imponerende række af tema-fest taske præmier.Pifte op din party favor gaver og tjek den Part, Tasker Kollektion! ★HVAD DU FÅR – Pack 100 Plast, Guld Mønter.Mønter

1 Anmeldelser
kr1 098.93

modname=ckeditor Funktioner, Høj kvalitet og holdbar i brug, Fine håndværk og perfekt stil V irtually ustoppelig trækkraft på stort set ethvert terræn, herunder mudder, sand og endda sne Fuldt samlet i et par minutter Olie-fyldt coilovers til at styre den roterende bevægelse Suspenderet hjul aktivere slidbaner at tilpasse til ujævne overflader, der er Specielt

Relaterede varer