AAA Ingleman gran guitar panel finer produktion af guitar panel materiale shandong hongyin 4.5*220*550mm(2 stk.)

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr365.88

kr385.12

PRODUKT INTRODUKTION :

[materialets navn] : ingleman gran [engelsk navn af materiale] : Engelmann gran Oprindelse: Nord Amerika [materiale kvalitet] : 3A [materiale til beskrivelse] : 1. Engelmann gran.Engelmann gran er mindre tæt og blødere end sitka gran, men det betyder ikke, at de paneler, der er fremstillet af Engelmann gran er mindre holdbare end andre grantræer.Ingleman gran er som regel dyrere end almindelig gran, ikke kun fordi det samlede udbytte er mindre, men også fordi træet er mindre og træ korn er rund, hvilket gør det mere svært at skære.I farve, ingleman gran er som regel hvid. 2. I form af klang, er den generelle opfattelse, at ingleman gran er mere lydhør og nem at være drevet, der er, kan det producere lyd godt uden alt for meget kraft.Det menes, at den klang af ingleman er rigere og stærkere i sammensætning af overtoner.Alt i alt, ingleman gran er mere egnet til musikere, der har brug for rige og komplekse klang ydeevne (sådan som du gerne dong yunchang) 3. Hele kroppen af ingleman gran er lige, tynde, tætte, med høj rigtige snit, som er materiale til klassisk guitar-og folkemusik guitar. 4. Da dette materiale er relativt sjældne, er det foreslået, at luthiers gøre det, og dem, der gerne træ bør indsamle det. [ser på billedet, og vælg det nummer] :

VIGTIGE TIPS:

1. Hvis du ønsker en anden guitar-dele,du kan finde dem i vores butik .

2 .Vores produkt priser og fragt priser er sat op .Hvis du køber et enkelt produkt eller flere homogene produkter , så klik på "Køb Nu" .Hvis du ønsker at købe flere forskellige produkter , kan du klikke på "Tilføj til Bil" , kan Det spare nogle pakning fragt .Systemet vil beregne nøjagtige fragt efter din adresse, hvorvidt "Køb Nu" eller " læg i Vogn ".

OM OS:

Velkommen Til Vores Butik

1. Vores firma navn: Qingdao Hongyin Træ Co., Ltd., Professionel produktion og forarbejdning guitar træ, guitar, tilbehør, guitar og værktøjer.Vi samarbejder med verdens berømte guitar mærkevareproducenter som Qingdao GIBSON, EPIPHONE, Tianjin LAG, og Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Vi har tusindvis af produkter, vores produkter er konkurrencedygtige priser og høj kvalitet.Vi slå ned på falske og sjuskede produkter.Vi håber, at vi kan etablere et langsigtet samarbejde med musikalske instrument, virksomheder og sælge dem i verden.Hvis du har brug for en lang række af vores produkter, så kontakt os.Vi vil give dig en bedste rabat.

3. Hvis dit produkt konkurrere på prisen, kan du kontakte os.Vi kan sælge på det Kinesiske marked.Hvert år, vi har deltaget i Shanghai International Musical Instrument Udstilling (Hal E3),Hvis du også besøge instrument udstillingen, kan du kontakte os.

Om Os:

1. Velkommen til vores butik.Som leder af Kina ' s Guitar-dele saler, vi har tusindvis af typer af produkter, der næsten kommer fra Japan og sydkorea.Vores produkter er konkurrencedygtige på pris og overlegen kvalitet.Vi kæmper imod med falske og sjuskede produkter.Vi håber, at vi kan etablere et langsigtet samarbejde med Musikalske Instrumens Virksomheden og salers i verden.Hvis du har det produkt, der er konkurrencedygtige i pris, kan du kontakte os.Vi kan salg det Kinesiske marked.

2. Hvis du har brug for vores produkter i store mængder , kan du kontakte os.Vi vil give dig en rabat.

3. Vi er i begrænset lager , hvis du har brug for den mængde, meget stor , du skal informere os.Vi vil bestille den i forvejen.

Forsendelse & Retur:

1. Vi levering til hele verden, bortset fra nogle fjerntliggende områder.Internationale forsendelser, som er sendt af Nygaardrideudstyr.dk Standard Shipping, Kina Post Air Mail , e-EMS eller EMS .Leveringstiden kan variere på grund af visse årsager, såsom antallet af luftfartsselskaber til dit land og behandling hastighed told-og postvæsnet.Den shipping tid er som følger:

EMS : 7-20 dage

e-EMS: 7-20 dage

Kina Post Air Mail: 20-60 hverdage

Nygaardrideudstyr.dk Standard Fragt: 16-35 hverdage

2. Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i råvarepriserne eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller køber.Gennem e-pakke, kan du følge med tracking oplysninger om din konto i linket til www.17tarck.com.Pls kontakt din lokale post kontor, om de er enige eller ej.

3. Told-gebyrer er normalt opkrævet af rederiet eller indsamles, når du vælger det emne op.Disse gebyrer er ikke yderligere forsendelsesomkostninger.

Betaling

1. Vi accepterer PayPal, alipay og bank overførsel.Som for de betalte produkter ,vil vi arrangere sending inden for to dage.Hvis du ønsker at bestille det i en større mængde, kan du kontakte os , vil vi give dig en rabat.Afkast er acceptabel, kan du returnere varen inden 14 dage fra modtagelsen for at få en tilbagebetaling eller en udskiftning af den pågældende vare.Kontakt os venligst for en referrence nummer, hvis du ønsker at returnere en vare.Vær opmærksom på, at købere er ansvarlig for porto for at returnere, returnerede varer skal være i deres oprindelige tilstand, som omfatter tags og enhver form for emballage, og vi vil kun sende den til udskiftning eller tilbagebetaling efter vi har modtaget den returnerede vare.

Tags: finer træ, el-guitar panel, ahorn finer træ, ahorn finer, muskel træning, Gran træ, universal smart fjernbetjening google startside, guitar hoved finer, kirsebær træ, guitar gran
Model-Nummer guitar Tilbehør
Type Guitar Top
Mærke NoEnName_Null

Skriv en anmeldelse

AAA Ingleman gran guitar panel finer produktion af guitar panel materiale shandong hongyin 4.5*220*550mm(2 stk.)

AAA Ingleman gran guitar panel finer produktion af guitar panel materiale shandong hongyin 4.5*220*550mm(2 stk.)

0 Anmeldelser
kr17.03

Beskrivelse: Konto type:Guitar Akkord Diagram Materiale: papir Størrelse: 30*40cm (12x16inch)\40*60cm (16x24inch) Velegnet til musikalske instrumenter: guitar Pakken Indeholder: 1 * Guitar Akkord Diagram Bemærk: Farverne afvigelse kan være forskellige på grund af forskellige skærm indstillinger.

1 Anmeldelser
kr61.66

Træ-Guitar Pickguard Vælge Vagt for 40Inch 41Inch Akustiske Guitarer Ibenholt Træ med Dekorativt Mønster 1.Træ-guitar pickguard med smukke blomster mønstre og indlagt skaller. 2.beskyttelse af din guitar fra ridset. 3.Også en særlig dekoration til din guitar. 4.En god erstatning pickguard for 40inch & 41inch akustiske guitarer. 5.Med

1 Anmeldelser
kr71.25

Guitar Akkord Træner Praksis Af Akkorder Folkemusik Guitar Finger undervisningsmateriale Læring Træning for Begyndere Funktion: 1. Designet for begyndere, at spille støtte, der introducerer begreberne universal akkord og serie , så nybegyndere kan afspille sange, der hurtigt og smidigt ved selvstudium. 2. I stedet for at trykke strengene

2 Anmeldelser
kr89.14

Beskrivelse: Strengene af Orphee-TX-serien har en stærk holdbarhed, klar klang og behagelig følelse.Denne Vare er designet til akustisk folkemusik guitar.Funktioner: Fuld,Lyse Tone Ekstra Lys 75/25 BRUN Sekskantet kerne+ %8 nikkel

Relaterede varer