50stk Klar Hjertet Vindue Papir Enkelt Cupcake Kage Kasse Bryllup Fordel gaveæske Med Rødt Bånd Sitan

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr91.52

50stk Klar Hjertet Vindue Papir Enkelt Cupcake Kage Kasse Bryllup Fordel gaveæske Med Rødt Sitan Bånd Produkt Specifikationer

Temaer : Have Tema, Classic Tema

Sæsoner : Forår Bryllup Favoriserer, Sommer Bryllup Favoriserer, Fall Wedding Favors, Vinter & Jul Favors

Kategori : Favor Boxes

Materialer : Kort Papir

Forskønnelse : Bånd

Farve : hvid

Personalisering : Ikke-personlig

Omtrentlig Størrelse : (6*6*6.cm)

Emballage: OPP

Produkt Billeder

【FAQ】

1.Spørgsmål: Hvis jeg ikke har brug for dette produkt, kan jeg returnere produktet og returnere mine penge?

Svar: Vi accepterer returnering og tilbagebetaling inden 15 dage efter for færdiggørelse, bedes du kontakte os.

2.Spørgsmål: Fordi et produkt kom i defekt, og produktet er forskellig fra beskrivelsen.

Svar: Åh min Gud, jeg er ked af det!Du skal acceptere vores refusion eller gratis til at sende varen til dig igen.Kontakt os så snart som muligt.mange tak!

3. Spørgsmål: Hvorfor har jeg ikke modtaget min pakke, tracking oplysninger, der ikke er opdateret.Kan jeg få black mine penge?

Svar: Vi vil fuld Refusion, hvis du ikke modtager din ordre i 60 dage.Vi tilbyder en bred vifte af shipping metode, er den forventede leveringstid er ikke det samme.Og forsendelsesmetode " Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ", "Yanwen Økonomiske Air Mail" og "4PX Singapore Indlæg OM Pro" ikke levere sporingsoplysninger for destinationslandet.Hvis du er akut behov for produktet, skal du vælge tracking oplysninger med hurtig, (Såsom Nygaardrideudstyr.dk Standard Shipping , Kina Post, der er Registreret luftpost, ePacket, EMS, DHL,osv.).Vi anbefaler at vælge " Nygaardrideudstyr.dk Standard Shipping ", det er hurtigt og sikkert.

4. Spørgsmål: jeg skrev forkert adresse eller jeg gik ud for en ferie, og har ikke modtaget pakken.Kan jeg få mine penge?

Svar: fortvivl ikke!Kontakt med os, vi vil hel eller delvis refusion.Eller du kan betale portoen, lad os til at sende varen til dig igen.

5. Spørgsmål: jeg har andre spørgsmål grund.

Svar: Kontakt os!Kontakt med os!Kontakt med os!Mange tak!Forsendelse over hele Verden freeShipping.Ordrer, der blev behandlet inden for 4 dage efter betaling er lavet, og verifikation.Vi vil arrangere forsendelse i henhold til den adresse, som køberen har fastsat, Så du bedes venligst bekræfte og kontrollere at den adresse, du har udfyldt, når køb.Fragt vi tilbyder, er Kina Post Air Mail, så hvis du ønsker at vælge DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, bedes du kontakte os, før du køber det.Service transittiden er leveret af transportøren, i weekender og på helligdage er der udelukker, så leveringstiden kan være længere, end vi lovede, især i feriesæsonen, så vær tålmodig.Nogen tracking opdaterede oplysninger vil informere dig i god tid, kan du også få de tracking oplysninger fra den officielle hjemmeside.Retur&Refusion, Hvis du har returneret produktet til os, Bedes du give den tracking nummer til os.Alle returnerede varer skal være i original emballage og stand.Hvis de ordrer, der ikke er kommet i gang, bedes du kontakte os, vil vi arrangere en genoverførsel eller en tilbagebetaling for dig.Hvis du ønsker refundering, bedes du kontakte vores kundeservice, og du behøver ikke åbne en tvist direkte.Feedback Feedback er meget vigtig for os, stræber vi efter 100% tilfredshed, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os først , vi vil løse det hurtigt og i den bedste måde.Bedes forlade os positiv feedback og give alle 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, dine varmt anbefale vores motivere til at komme videre, vi vil virkelig sætte pris på din tid, hvis du forlod positiv feedback.

Tags: indretning påske, klar stikers kasser, taske kraft vindue, stobag box, stor kasse med bånd, klar cake box, cupcake box pakke, mænd gaver box, min cupcake box, masse wedding cake box
Antallet af Pc ' er 50stk
Lejlighed Kinesisk Nytår
Materiale Pap
Mærke KATE FAVORS
mønster Solid Farve
Model-Nummer Gaveæske

Skriv en anmeldelse

50stk Klar Hjertet Vindue Papir Enkelt Cupcake Kage Kasse Bryllup Fordel gaveæske Med Rødt Bånd Sitan

50stk Klar Hjertet Vindue Papir Enkelt Cupcake Kage Kasse Bryllup Fordel gaveæske Med Rødt Bånd Sitan

Relaterede varer