Ny 3 Stykker Sæt Kvinders Strikkede Hat, Tørklæde Caps Hals Varmere Vinter Hat Til Damer Piger Huer Varm Fleece Caps

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr52.44

kr65.57

Størrelse: One Size,Justerbar

BEMÆRK:

1. Bemærk, billedet viser ikke det faktiske størrelse, henvises til Beskrivelse af størrelsen detaljer.

2. Du må gerne medbringes 1-3mm forskelle på grund af manuel måling, tak.

3. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

4.På grund af lys-og tv-indstillingen forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Mange betalingsmetode support ,kan du tjekke, før betaling.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Vi har gratis eller opkrævet shipping metode ,du kan vælge af dig Selv .Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det ' s sporbare af dit land posthuset hjemmeside Eller (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Efter 6 års succes med at sælge på Nygaardrideudstyr.dk, besluttede vi at begynde vores nirvana.I øjeblikket er vi specialiserede i Women 's og Kid' s Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Købe Med Tillid!

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: pvc baby seng, rhombus boho, spirulin mand, teknik grua, mount 102 mb, silan kvinder, stepper 44mm, pocoyo håndklæde, pung hjerter
Materiale Uld
Mønster Type Patchwork
Stil Casual
Størrelse 56-60cm
Køn KVINDER
Oprindelse KN(Oprindelse)
2019 11.11 11 11
Navn På Afdeling Voksen
Sæson Efterår/Vinter
farve sort/pink/rød/beige/khaki/grå/lilla/navy blå

Skriv en anmeldelse

Ny 3 Stykker Sæt Kvinders Strikkede Hat, Tørklæde Caps Hals Varmere Vinter Hat Til Damer Piger Huer Varm Fleece Caps

Ny 3 Stykker Sæt Kvinders Strikkede Hat, Tørklæde Caps Hals Varmere Vinter Hat Til Damer Piger Huer Varm Fleece Caps

1 Anmeldelser
kr50.61

Kan vi engros-og dropshipping Vi har vores egen fabrik.Har tilstrækkelig lager Engros.Vi kan tilbyde rabatter og gratis hurtig fragt.Det kan nås på cirka 3-10 dage.Dropshipping.Vi vil ikke efterlade nogen tilbud og kontaktoplysninger.Hvis du har brug for det.Venligst kontakt os.

2 Anmeldelser
kr17.71

[xlmodel]-[produkter]-[53565] Hot Sale [xlmodel]-[brugerdefineret]-[53566] Produkt Beskrivelse Kvinder, Vinter Mode Huer Søde Søde Velour Uld Afdækning Cap Studerende Vilde Tyk Varm Hat Dobbelt Vandtæt Strik Hår Bolden Cap Beskrivelse 100%Nye og i høj kvalitet Materiale: Strikning Farve: SOM vist Størrelse:

Relaterede varer