Godox WITSTRO AD B2 AD200 Dual Power Flash Hoved Bowens Montere Dobbelt Tube Lys Hoved Beslag til AD200 Flash Speedlite

Ny vare

På lager

1000 Varer

kr706.31

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888] Mere Information

Godox WITSTRO AD B2 AD200 Dual Power Flash Hoved Bowens Montere Dobbelt Tube Lys Hoved Beslag til AD200 Flash Speedlite

Funktioner:

AD200 dual power flash hoved er egnet for installation af to Godox AD200 lomme blinker sammen om at nå 400 WATT udgangseffekt, der tilbyder høj kvalitet belysning og ideelle lyskilde.

Med Bowens mount , som er velegnet til forskellige Bowens mount flash tilbehør, såsom standard reflektor, snoot, honeycomb grib, softbox.

Med en paraply hul , kan man montere en reflektor paraply, en blød paraply, eller en paraply softboks til brug sammen.

På flash hoved, varmeafgivelsen huller og honeycomb varmeveksler er konstrueret til at sendes ud mængde varme.

180 rotation vinkel til at vippe op og ned, som er bekvem for belysning i forskellige vinkler.

Specifikationer:

Mærke: Godox

Model: ANNONCE-B2

Kompatibilitet: For på de fleste 2stk AD200 blinker og 2stk AD200 pærer, også kompatibel med Bowens mount flash tilbehør

Emne Størrelse: 15.5 * 5.5 * 25.5 cm / 6.1 * 2.2 * 10i

Element Vægt: 818g / 28.9 oz

Pakke Størrelse: 25.7 * 20 * 11.8 cm / 10.1 * 7.9 * 4.6 i

Pakke Vægt: 1025g / 36.1 oz

Pakke Liste:

1 * AD-B2 Dual Power Flash Hoved for AD200 Flash

Bemærk:

AD200 flash, AD200 pære og andet tilbehør er ikke inkluderet.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du kan\'t kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Nygaardrideudstyr.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Nygaardrideudstyr.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

';

Tags: flash rør til godox, viltrox fe, flash godox, foto viltrox, ad200 godox, flash trigger, godox softbox, skønhed parabol reflektor, optisk bowens snoot, godox ad200 tilbehør
Mærke jousoir
Model-Nummer AD B2 AD200
Pakke Ja

Skriv en anmeldelse

Godox WITSTRO AD B2 AD200 Dual Power Flash Hoved Bowens Montere Dobbelt Tube Lys Hoved Beslag til AD200 Flash Speedlite

Godox WITSTRO AD B2 AD200 Dual Power Flash Hoved Bowens Montere Dobbelt Tube Lys Hoved Beslag til AD200 Flash Speedlite

0 Anmeldelser
kr150.80

Funktioner: Fiber dobbelt-lag lys-absorberende klud kan bruges til skygge, blokering og dæmpning lys fiber skygge cloth, har et godt lys absorption effekt, som kan ensartet svække effekten af lys i alle retninger, er ikke let at bryde, og kan bruges i lang tid Egnet til at filme, reklame, kommerciel fotografering belysning miljø, Der er egnet til produkt smykker

3 Anmeldelser
kr350.38

140*150 cm Fotografering Reflektor Bærbare Sammenklappelig Chromakey Baggrund Løse på Stol Til Gaming Live Broadcast YouTube-Video Funktion i Studio: Bærbare og Sammenfoldelige Chromakey Green Screen Baggrund Mest passende arbejde fra hjemmet betingelser, let fast på at arbejde stol Til Virtuelle baggrunden for oprettelsen i Zoom og lignende applikationer, der

3 Anmeldelser
kr136.27

Funktioner: Lavet af høj kvalitet metal materiale, som er meget holdbart og let at bære. Vedtagelsen standard 1/4 gevind og skru den fast til fælles med kamera, stativ og lys stå. 1/4 og 3/8 - kontakten kan ændres i bunden til stativ eller lys står gennem dreje inde i sort drejeligt håndtag. Spænd skruerne ved tilslutning

0 Anmeldelser
kr275.34

M58 til M58 Mount L. ens Justerbar Fokusering Helicoid Makro Rør Adapter - 36mm til 90mm All-metal-adapter er designet til at passe l.ens sikkert, men stadig kan fjernes nemt, når den ikke er i brug. Indledning: Dette rør nyttige for l.ens uden at fokusere ring.Og det kan bruges som makro-extension tube.Der er ingen elektroniske element

Relaterede varer